Gijsjes - Efteling project


Holle Bolle Gijs is al jaren hét icoon van de Efteling. Iedereen kent hem en zijn uitspraak: ‘’Papier hier!’’ Met deze gedachte is het concept Gijsjes ontstaan. Gijsjes zijn stevige koeken met vanilleroom met discodip als topping. Holle Bolle Gijs is het gezicht van het product. Holle Bolle Gijs heeft zogenaamd de koekjes gebakken. Het was hem namelijk opgevallen hoeveel lekkers er in de Efteling werd weggegooid. Hier moest hij gebruik van maken! Hij experimenteerde in de keuken en uiteindelijk is er een lekker koekje ontstaan. Zelfs zo lekker dat hij elk koekje heeft voorgeproefd. Dit verklaard elk hapje uit het koekje. De verpakking is geïnspireerd op oud Efteling afval zoals frietzakjes en kranten.

Gijsjes Efteling koekjes

Dit concept is bedoeld voor de Albert Heijn. De verpakking is speels en kleurrijk om kinderen aan te spreken en naar de Efteling te trekken. Dit product gaat in combinatie met de Albert Heijn spaaractie voor de Efteling.

Gijsjes Efteling

gijsjes verpakking

Hierboven wordt de omslag van de verpakking weergeven. De mond van Gijs is de opening van de koekjesbus. De koekjes zijn met plastic verpakt per twee stuks. Handig om mee naar school te nemen.